Voor mooie bestemmingen hoef je niet per se ver weg. En dat komt goed uit als je budget geen torenhoge reiskosten toelaat. Met je accommodatie kun je verder ook nog geld besparen. En als je uiteten wilt, hebben we daar ook nog een aantal tips voor. Maar waar ga je heen?

Waddeneilanden

De Waddeneilanden bestaan uit Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Het nemen van een boot kost natuurlijk geld, maar het geeft wel dat extra vakantiegevoel. Ook de omgeving heeft dat effect, want er is strand genoeg. Als je echt geld wilt besparen tijdens je vakantie, kun je gaan kamperen of een hostel reserveren, zoals Stayokay.

Scheveningen

Scheveningen is een wijk van Den Haag en ligt aan de kust! Het doet niet heel stedelijk aan, maar er is wel heel veel te beleven, omdat de plaats zo populair is onder toeristen. Je vindt er veel bronnen van entertainment, zoals een casino, een bioscoop, een gamehal, een reuzenrad en bungeejumpen. Het barst er verder van de leuke strandtenten. Als je iets goedkoper uit eten wilt, is Byron Bay (dichtbij het strand) een goede optie.

Amsterdam

Voor de mensen die van reuring en de stad houden, is Amsterdam toch wel de ultieme stad om te bezoeken in Nederland. Er is van alles te doen. Verken de stad met behulp van een speurtocht in Amsterdam of een andere rondleiding. Als je musea goedkoop wilt bezoeken, is de museumjaarkaart een goede investering. Als je meerdere musea in een jaar bezoekt, is dit de investering zeker waard en kun je volop van allerlei musea genieten. Vanaf de grachten beleef je een geweldig vakantiegevoel als je zelf een sloep huurt in Amsterdam. De meer low-budget optie is echter gebruik maken van een gewone rondvaartboot. Deze varen vaak wel op fossiele brandstof, terwijl de sloepjes van sloepverhuur Amsterdam elektrisch zijn.

Dit waren drie totaal verschillende tips voor bestemmingen voor je vakantie. Daardoor zit er vast wel een geschikte voor je tussen. Geniet van ons eigen kleine landje!

Categorie├źn: Budget vakanties

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *