Ieder jaar op vakantie gaan is voor veel mensen vanzelfsprekend, een voetbalreis Engeland word al gauw verlengd met een weekje London Maar vaak vergeten we dat het eigenlijk ook een luxe is om elk jaar af te reizen naar een andere bestemming. Een vakantie boeken is niet altijd voor iedereen mogelijk, om wat voor reden dan ook. Blijf jij dit jaar ook thuis? Wees niet getreurd, want er zijn ook zeker een aantal manieren waarop jij thuis het vakantiegevoel kunt creëren.

Kamperen in de tuin

Is kamperen helemaal jouw ding? Je hoeft gelukkig niet helemaal naar een ver zonnig land af te reizen om tijdens de zomer te kunnen kamperen. De zomers in Nederland worden steeds beter, dus buiten slapen kan absoluut. Haal de tent van zolder en zet deze op in je eigen tuin. Maak het feest helemaal compleet door de barbecue aan te steken en te genieten van lekker eten. Ook al is het geen echte vakantie, kamperen in je eigen tuin biedt een aantal voordelen. Zo hoef je niet over de camping te lopen met een toiletrol in je handen als je naar het toilet moet.

Aan de slag in de keuken

Bij veel mensen maak lekker eten een groot onderdeel uit van het vakantiegevoel. Duik daarom thuis de keuken in en probeer nieuwe gerechten te maken uit landen zoals Spanje, Griekenland of Italië. Online zijn er genoeg van dit soort recepten te vinden. Word je juist niet zo gelukkig van koken? Trakteer jezelf dan eens en ga bijvoorbeeld uit eten bij een echt Italiaans restaurant bij jou in de buurt.

Relaxen in een hangmat

Als je denkt aan een tropische bestemming, zien veel mensen een mooi strand, palmbomen en een hangmat voor zich. De tropische bestemming zit er even niet in, maar de hangmat kan je heel eenvoudig online aanschaffen. Koop er ook gelijk een standaard bij, zodat je deze heel makkelijk in de tuin kunt hangen. Ga lekker in de hangmat liggen en geniet van het heerlijke weer. Is er een buitje op komst? Dan verplaats je de hangmat en de standaard heel eenvoudig naar binnen, zodat je daar verder kunt chillen. Je kunt hangmatten voor één persoon kopen, maar er zijn ook varianten voor meerdere personen verkrijgbaar.

Categorieën: Budget vakanties

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *