Iedereen gaat natuurlijk graag op vakantie. Genieten van warm weer en veel uitrusten. Uitrusten is belangrijk, maar het is even belangrijk om leuke dingen te doen. Echter is er soms zo veel te doen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, dus bij deze: Wat zijn de leukste dingen om te doen als je op vakantie bent?

Snorkelen

Simpel maar leuk. Koop een snorkelset of neem je eigen mee, ga naar het dichtstbijzijnde strand en geniet van het prachtige uitzicht onder water. Je kan natuurlijk ook altijd in de buurt vragen waar je het beste kan snorkelen.

 

Boot huren

Er is niks ontspannender dan lekker op een bootje dobberen in het water. Alles is mogelijk. Ben je in Italië? Zoek naar bootverhuur Italië. Verblijf je in Griekenland? Ga een boot huren in Griekenland! Neem genoeg drinken, je zwemkleding en zonnebrandcrème mee en geniet de hele dag van de zon en het water.

 

Kampvuur maken

Je hebt een lange dag gehad en wil hem op een leuke manier afsluiten. Haal marshmallows, maak een kampvuur, ga er met iedereen omheen zitten en het wordt geheid gezellig. Je kan natuurlijk ook overdag een kampvuur maken, maar ’s avonds is dit toch het mooist.

 

Verken de omgeving

Je bent in een vreemd land dus de kans is groot dat heel veel dingen anders zijn dan in Nederland. Ga de omgeving verkennen! Trek goede schoenen aan en ga er op uit. Vraag eventueel aan lokale bewoners of ze je leuke plekken kunnen aanwijzen.

Fotograferen

Dit is misschien niet voor iedereen, maar het kan heerlijk zijn om te gaan wandelen met een camera en de mooiste foto’s te schieten. Het leukste is nog om, als je weer thuis bent, de foto’s af te drukken en er een mooi fotoalbum of plakboek van te maken. Zo kun je altijd terugdenken aan je vakantie.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *