Wil je graag het jubileum van jou en je partner vieren? Of wil je jullie relatie nieuw leven inblazen met wat extra romantiek? Verras dan je geliefde en boek een romantische reis voor jullie twee. Hiervoor hoef je niet gigantische lange afstanden af te leggen; er zijn al genoeg opties voor een romantisch tripje binnen Europa. Zo zijn jij en je partner slechts een paar daagjes weg, maar wel helemaal weg van huis.

Zoek samen de zon op

Zijn jullie wel toe aan een portie vitamine D? Boek dan een korte reis naar Valencia. Hier schijnt namelijk altijd de zon. Zelfs in de wintermaanden kan je nog prima in t-shirt naar buiten met temperaturen rond de 16 graden. Maak samen een strandwandeling, kijk je ogen uit in het centrum van Valencia en geniet van het lekkere Spaanse eten. Wedden dat jullie na deze trip weer helemaal verliefd op elkaar thuiskomen?

 

 

Arm in arm door de straten van Gent

Hechten jullie niet heel veel waarde aan zon, zee en strand? Maar worden jullie wel heel gelukkig van bezienswaardigheden bezoeken in een stad? Dan is een overnachting in een romantisch hotel in Gent een goede optie voor jullie. In deze Belgische stad staat de romantiek namelijk centraal. Loop samen arm in de arm door de straten van Gent en geniet van alles wat er te zien valt, zoals de mooie grachten en het historische centrum. Vergeet ook vooral niet om een museum te bezoeken. Willen jullie graag meer zien van de grachten? Dan is het ook nog mogelijk om een romantische rondvaart te maken door de grachten van Gent. Sluit deze mooie dag vervolgens af met een diner bij kaarslicht.

 

 

Eropuit in eigen land

Heb je niet heel veel budget? Dan is het ook mogelijk om een leuk hotel te boeken in Nederland. Er zijn verschillende websites waar je eenvoudig een overzicht vindt van alle hotels in ons land. Zoek je iets bijzonders? Kijk dan vooral eens naar de opties in Amsterdam. Daar vind je veel hotels die wat vormgeving betreft een compleet eigen draai hebben gegeven aan de kamers. Zo kun je samen overnachten in een woonboot of een kamers met een geheel eigen thema. Is een hotelkamer net iets te prijzig? Ga dan op zoek naar een Airbnb.

Categorieën: Stedentrips

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *