Met de familie een vliegtuig huren

Ga op vakantie in stijl en huur met je familie een privé vliegtuig! Een vliegtuig huren is niet meer zo’n gek idee in deze tijden van globalisering. Bedrijven als First Class Aviation zijn in de business van privévliegtuigen en het in contact brengen van eigenaars van vliegtuigen met potentiële huurders. 

Een vliegtuig huren, is een beetje zoals een auto huren. Je geeft de plaats van vertrek en de plaats van aankomst in en eventuele voorkeuren en op basis van die gegevens, kan men op zoek gaan naar de beste aanbieder. Vaak worden vliegtuigen gehuurd voor speciale evenementen zoals bijvoorbeeld een trouw of andere gelegenheid. Als je zou trouwen in het Zuiden kan het wel leuk zijn om daar in je privévliegtuig aan te komen.

Dankzij het zelf huren van een vliegtuig kan je gemakkelijker landen waar je wil, je kan landen op een kleine luchthaven die dichter is bij je bestemming. Het kan ook handig zijn als al de vluchten al vol geboekt zijn, zo kan je er een unieke belevenis van maken. Goedkoper dan een lijnvlucht zal het in de meeste gevallen niet zijn, maar nadien ben je wel een ervaring rijker. In een privévliegtuig kan je ook meer bagage meenemen dan in een lijnvlucht, zo kan je groter en zwaarder laden of eventueel extra’s zoals een fiets. 

Een privévliegtuig: mogelijkheden genoeg aldus, de prijs kan wel oplopen afhankelijk van de vliegvelden waarvoor je kiest, de tijden, het type vliegtuig enzovoort. De voordelen zijn dan ook bijna oneindig. Voor een speciale gelegenheid is het huren van een vliegtuig of jet dus zeker het overwegen waard. 

Zelf heb ik ook al eens een privé-trip gedaan met een privévliegtuig naar het Zuiden van Frankrijk. Het was een ongelofelijke en unieke ervaring. We zijn op een klein vliegveld nabij Maastricht opgestegen en zijn in een klein vliegveld in Frankrijk geland, nabij ons buitenverblijf, ideaal dus! Je neemt je plooifiets gemakkelijk mee en daarnaast nog verschillende bagage stukken.

Bron: Firstclassaviation.nl


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *