Wanderlust een bekend begrip onder reizigers. Al dat reizen kost natuurlijk ook aardig wat geld. Om zoveel mogelijk van de wereld te zien is het fijn om geld te besparen. Hieronder vind je een aantal tips om te besparen op je reis.

  1. Vliegtickets

Laten wij beginnen bij het begin, de vlucht boeken. Goed zoeken kan aardig wat geld schelen. Soms is het bijvoorbeeld voordeliger om twee keer een enkeltje te boeken en te vliegen op andere vliegvelden. Het liefst vliegen mensen in het weekend. Vaak zijn vluchten doordeweeks dan ook goedkoper.

  1. Homestays, housesitting Airbnb

Zoek goedkope verblijven. Hostels zijn een leuke manier om voor een klein prijsje te slapen en mensen te ontmoeten. Toch liever iets meer privacy? Kies dan bijvoorbeeld voor homestays, Airbnb of housesitting. Bij housesitting pas je op een huis terwijl iemand op vakantie is.

  1. Locals

Praten met locals is niet alleen super gezellig het kan ook een slimme manier zijn om te besparen. Locals kennen vaak de leuke goedkopere eetplekken. Een andere tip is om hetzelfde vervoer als de locals te nemen. Laat die dure touringcars aan je voorbijgaan en neem het openbaar vervoer, zoals de lokale bevolking die neemt


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *