Indonesië, Thailand en Curaçao er zijn genoeg standaard bestemmingen voor verre reizen. Maar er zijn zoveel andere bestemmingen in de wereld die ook zoveel moois te bieden hebben.

Japan

Als je iets niet weet proberen Japanners altijd te helpen, zelfs wanner zij zelf geen Engels spreken. Waar in sommige landen het wordt afgeraden om bij kleine straattentjes te eten vanwege de slechte hygiëne is dit in Japan geen probleem. Bij deze straattentjes kan je echt heerlijk eten. Van het moderne Tokio naar de prachtige natuur van Okinawa in Japan vindt je het allemaal.

Nicaragua

Een van de goedkopere bestemmingen van Midden-Amerika is Nicaragua. Het voordeel van Nicaragua zijn de korte afstanden, zo ben je nooit extreem lang onderweg naar een andere bestemming. Je vindt hier alles leuke steden, tropische stranden en de vulkanen die je kan beklimmen zijn voor het uitkiezen.

Zuid-Korea

Net als Japanners zijn Koreanen erg vriendelijk en de meesten spreken ook nog eens aardig goed Engels, wat natuurlijk erg fijn is op vakantie. Vanuit de hoofdstad Seoul is een dag tripje te plannen naar de zwaarbewaakte grens tussen Noord-Korea en Zuid-Korea. Houd er wel rekening mee dat het niet mogelijk is om de grens over te steken. Toch is deze dagtrip zeker een interessante uitstap.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *