Op je bucketlist is een ding die niet kan ontbreken: roadtrippen. Een paar vrienden, een vreemd land en een auto kortom gezelligheid, vrijheid en nieuwe plekken ontdekken. Dan is de volgende vraag waar naartoe? Lees verder om inspiratie op te doen over toffe roadtrip bestemmingen.

Ibiza

Bij Ibiza denk je vast een hippe feesten met de beste dj’s. Het Spaanse eiland heeft zoveel meer te bieden dan feesten en dit is goed te ontdekken met de auto. Verlaat Ibiza stad en rijd via Sant Juan om de andere kant van het eiland te bewonderen. Via kronkelige wegen kom je bij de mooiste plekken. Er zijn talloze prachtige kleine baaien te vinden.

India

Bij roadtrippen schiet India waarschijnlijk niet te binnen als eerste bestemming. Toch is een roadtrip door het land een vermelding waard. Zo kan je met je eigen tuktuk twee á drie weken het hele land door crossen. Het tofste is nog dat jullie de tuktuk helemaal zelf mogen pimpen. Kom maar op met die gekke kleur!

USA

Deze klassieker moet zeker vermeld worden. Een roadtrip door de United States of America is voor velen de ultieme droom. Trommel die vrienden op huur een camper en ga route 66 af. Strand en kliffen meer iets voor jullie? Doe dan een roadtrip langs de westkust van Amerika.


1 reactie

A WordPress Commenter · juni 5, 2018 op 8:50 am

Hi, this is a comment.
To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
Commenter avatars come from Gravatar.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *